HIT NA INSTAGRAMU

SPRDA SE S MILANOM Severina podrugljivim videom objasnila svoj nestanak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Riješen je misterij Severininog nestanka!

Između Severine i Milana Popovića očito nema mira. Nakon što je prije nekoliko dana Milan Popović izjavio da mu se Severina ne javlja i ne odgovara na poruke zbog čega je zaključio da je nestala, pjevačica se na svom Instagramu odlučila dobro našaliti s Popovićem.

Pogledaj i ovo Severina - 1 ''Lijepa do bola'' Severina se javila s novim fotkama u čipkastom donjem rublju, pratitelji su očarani njezinom ljepotom: ''Smotala si me, što da ti pišem…''

Naime, Severina je objavila video u kojem objašnjava svoj navodni nestanak, a sve je iskoristila i za najavu svog sutrašnjeg koncerta jednom klubu u njemačkom gradu Pforzheimu.

"[BREAKING NEWS] Gdje je nestala Severina?", stoji u opisu videa kojim se Severina ruga Popovićevim besmislenim izjavama. Video je u kratkom roku postao hit na Instagramu gdje je u samo dva sata pregledan više od 55 tisuća puta.

 

[BREAKING NEWS] Gdje je nestala Severina? Flash Club (Pforzheim) / 03.12.2016. #music #concert #flash #club #pforzheim #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A video posted by Severina Kojic (@severina) on

"Nek si mu rekla kraljice!", stoji u jednom od mnogobrojnih komentara ispod objave.

Podsjetimo, Milan Popović prije nekoliko dana bio je u zagrebačkoj policiji jer nije vratio sina na vrijeme zbog čega je protiv njega podnesena prijava. Čini se da se sapunica u kojem su Severina i Milan glavni likovi nastavlja i dalje, no bez obzira na njihove razmirice ovaj video epilog zabavio je mnogobrojne obožavatelje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene