Ipak ju je osvojio

Izlazak 'za pamćenje': Pijan ju je pipao i pao niz stube

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O vezi golfera Tigera Woodsa i skijašice Lindsay Vonn pričalo se i prije nego li su objavili da su zajedno. Jučer su se na MET gali zajedno i pojavili na crvenom tepihu, no nije završilo idealno...

Veza poznatih sportaša i dalje intrigira javnost. 37-godišnji Tiger Woods i 28-godišnja Lindsey Vonn prvi su se put pojavili zajedno u javnosti kao par na MET gali u New Yorku.

Pogledaj i ovo Jared Leto (Foto: Getty Images) Može li bizarnije? Za najapsurdniji stajling Met Gale zaslužan je ovaj slavni ljepotan: Izgubio je glavu, ali doslovno!

Iako je tema bila punk, njih dvoje su se pojavili u elegantnog izdanju, ona u bijeloj dugoj haljini a on u svečanom odijelu.

>> Slavni sami pokazali što se sve odvijalo na glamuroznoj večeri MET bala

Ipak, večer je počela sjajno, no nije tako i završila. Woods je navodno popio i koju čašicu previše na after partyju u ekskluzivnom klubu Boom Boom Room na vrhu hotela Standard. Zauzeo je plesni podij, te je izvodio plesne pokrete koji su nasmijali sve prisutne. Vrhunac plesa bio je trenutak kad je Tiger primio Lindsay za guzu pred svima, piše Us Weekly. Ona je shvatila da njenom dečku nije dobro i krenuli su kući.

No nakon lude zabave uz alkohol, ipak su se uputili kući. Tiger je navodno izgledao dezorijentirano, a Lindsey ga je držala za ruku kako bi sigurno stigli do automobila, no spotaknuo se i pao niz stube. Na sreću nije bilo ozbiljnijih ozljeda, jedino je vjerojatno mamurluk potrajao cijeli sljedeći dan.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene