Seka slavne Beyonce

Sestra slavne Beyonce opet plovi Jadranom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uz statuse na Twitteru, Solange Knowles je objavila i snimku na Vineu!

Solange Knowles, sestra slavne Beyonce stigla je u Hrvatsku! Tu vijest je Solange objavila i na svom Twitteru: 'Pozdrav odmoru! Pozdrav Hrvatskoj!', napisala je Solange, a potom je objavila i 'Hrvatskaaaaa'.

Pogledaj i ovo showbuzz Dašak Hollywooda Slavni par opet odmara na Hvaru: 'Bili su posve opušteni!'


>> Solange stiže na Hvar – Hoće li joj se pridružiti i Beyonce?

 

Uz statuse na Twitteru, Solange Knowles je objavila i snimku na Vineu koja je prikazuje u ležernom izdanju uz prelijepi Jadran. Još uvijek nije poznato gdje točno Solange odmara, ali pretpostavlja se kako se nalazi na Hvaru gdje će ovo ljeto nastupiti u sklopu For festivala koji će se održati od 21. do 23. lipnja.

Drugi posjet Hvaru


Podsjetimo, Solange je i u rujnu 2011. godine posjetila Hvar kamo je doputovala dok je Beyonce bila na odmoru s Jay-Zijem.  Kako će ovog ljeta nastupati na For festivalu, to će biti već drugi posjet ovom prekrasnom otoku.

Sasvim drugačija od slavne sestre

Iako ima planetarno slavnu sestru, Solange i Beyonce imaju dva različita glazbena stila. Solange obožava umjetnost i voli ekspreminetirali sa stilovima. Izdala je nekoliko albuma: Solo Star (2003), Hadley St. Dreams (2008), te Sole Responsibility (2013). Imala je i nekoliko hitova poput 'I Decided', 'Mama loves You Baby', te 'Loosing You'.

Solange je i mama Julesa kojega je rodila sa 17 godina nakon što se udala za tada dvije godine starijeg Daniela Smitha. Neko je vrijeme živjela u Moskvi jer je njezin suprug tamo radio, no brak nije potrajao a razveli su se 2007., tri godine poslije vjenčanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

POSEBNA PRILIKA: Provedite produženi vikend povodom Dana državnosti u Bluesun hotela Elaphusa 4* u Bolu, smještenom u blizini poznate plaže Zlatni rat. REZERVIRAJTE DANAS (LINK- na rezervirajte danas u nastavku)

http://www.bluesunhotels.com/praznik-dan-drzavnosti-2013-brac-bol-bluesun-hotel-elaphusa.aspx
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene