Napeta hit serija

Šokirana Sila: Saznala što se dogodilo njezinom ocu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Silu' prati više od 700 tisuća gledatelja, stoga smo pripremili pravu poslasticu: doznajte što će se ovog tjedna događati u vašoj omiljenoj seriji!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Stvari se kompliciraju... Boranu oduzet status Age!

Sila napeto gleda u test znajući da je ovo jedan od najvažnijih trenutaka njezina života. No prije nego što se oporavi od prvog šoka, sljedeći udarac stiže od Azada: Dželil je počinio samoubojstvo!

>> 'Sila' mi je najbolja turska serija!

Boran za to vrijeme pred Silinom kućom čeka od tajnog pomoćnika znak za ulazak. Dok Sila, Azad, Narin, Bedar i Emir potreseni viješću o Dželilu izlaze iz kuće, ne znaju kakvo ih iznenađenje očekuje. Sila i njezina obitelj odlaze u bolnicu okruženi vojskom tjelohranitelja.

Dželil je u životnoj opasnosti i dok Bedar bdije uz njegovo uzglavlje, stiže neočekivani posjetitelj. Sila je saznala i što je Emre učinio njezinu ocu i to će između Emrea i Sile otvoriti novi jaz. Narin je potresena Dželilovim pokušajem samoubojstva. Slama se pod teretom i donosi odluku. Napušta uplakanog Azada i predaje se Boranu. Hoće li se Sila suočiti s Boranom da bi spasila Narin?

Odjeknu pucnjevi, ali identitet pucača i dalje je nepoznat. Pucanj između Sile i Borana započinje rat kojemu se ne nazire pobjednik. Sila ne zna potiče li bijes kojim uzvraća udarac ljubav ili ljubomora. Smislit će nove planove da bi uništila Borana i običaje.

S druge strane, Džihanovo ponašanje pobuđuje sumnju i Boran je zbunjen. Između Džihana i Esme budi se neka neodređena bliskost. Što to Džihan smjera? Azad počinje raditi u tvrtki, a to je za njega velika prilika da se dokaže. S druge strane, Boran zapošljava novu menadžericu koja će voditi nove projekte, no to će Boranu stvoriti probleme na koje nije računao. Boran i Sila tajno nadziru jedno drugo i pokušavaju proniknuti protivnikov sljedeći korak.

Na moj.report@novatv.hr napišite nam zašto volite gledati Silu i koji vam je lik najbolji.

'Sila' se emitira na Novoj TV od nedjelja do petka, od 20 sati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene