Eksperimentirala sa svime

Šokantna izjava - 'S 15 godina sam jako puno pila'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Koliko život tinejdžera zna biti narušen njihovom rano stečenom slavom, pokazuje i primjer voditeljice i bivše glumice, Britanke Amanda de Cadenet.

Amanda je danas 40-godišnja majka troje djece. No, na stazi slave našla se veoma rano, još kao 17-godišnja tinejdžerica.

Sa samo 14 godina počela se baviti manekenstvom, a sa 17 je dobila prvi angažman na televiziji, u kultnom showu na Channelu 4, u showu The Word kojeg su vodili poznati Terry Christian i Mark Lamarr.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry(Foto: Profimedia) Nije sve bajno Nevolje u raju? Princ Harry očajnički moli Meghan da potraže pomoć bračnog terapeuta

>> Pred kamerama se potpuno opustila i ...pokazala sve!

'Veoma rano sam se izgubila u cijelom tom svijetu. S 15 godina sam jako puno pila. Eksperimentirala sam sa svime čega bih se dohvatila', izjavila je Amanda za Red Magazine.

'Bila sam radoholičarka, a imala sam problema s održavanjem tjelesne težine jer sam jela puno slatkiša. Moji roditelji nikad nisu prepoznali probleme koji su me mučili', prisjetila se svojih tinejdžerskih dana.

Amanda je pohađala školu udaljenu od svoje kuće pa je boravila u domu u Wiltshireu u kojem se osjećala užasno osamljenom. Zbog toga je iz njega često bježala u London na celebrity partije.

Sa 19 godina udala se za gitaristu Duran Durana Johna Taylora s kojim je dobila kćerkz Taylor, danas 20-godišnjakinju.

'Ne volim se prisjećati svog života prije 20 godina. Muka mi je od slave. Biti slavan i nije tako divno kao što mnogi misle', požalila se Amanda koja i danas radi kao voditeljica digitalnog TV chat showa 'The Conversation'.

Od prvog supruga se razvela 1997. godine. Ubrzo nakon toga započela je vezu s glumcem Keanu Reevesom koja nije dugo trajala. Nakon njega udala se za gitaristu The Strokesa Nicka Valensija s kojim ima blizance.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene