Biseksualne ljubavnice

'Volim grubo. Ponekad želim biti muškarac!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prepoznajete li ove dvije hollywoodske zavodnice?

Dvije gotovo najljepše žene u Hollywoodu - Sharon Stone i Sofia Vergara glume zajedno u nadolazećem filmu 'Fading Gigolo'. Riječ je o romantičnoj komediji u kojoj ove dvije ljepotice utjelovljuju biseksualne ljubavnice.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

U prvom traileru objavljenom za film 'Fading Gigolo', Sharon Stone i Sofiu Vergaru, biseksualne partnerice, imamo priliku vidjeti razodjevene, samo u zavodljivom donjem rublju.

Uz njih se u filmu pojavljuje i 77-godišnji Woody Allen i to u ulozi svodnika. Allenu je ovo jedna od rijetkih uloga u kojima se pojavljuje. Film je režirao John Turturro.

Allen tumači lik propalog vlasnika knjižare Murraya koji postaje svodnik nakon što upoznaje lik Sharon Stone (55) koji ga moli za uslugu - da joj pronađe muškarca za vođenje ljubavi utroje. A taj muškarac je Fioravante, kojeg tumači scenarist i redatelj filma - John Turturro.

Riječ je o liku koji na nagovor svog prijatelja Murraya postaje žigolo. Iako neiskusan u svom novom poslu, bez problema se uhvatio u koštac s dvije ljepotice - zrele žene koje tumače Sharon Stone i Sofia Vergara (41).

I dok Fioravantea muče sumnje kako nije dovoljno privlačan ženama, Murray ga uvjerava kako to nije bitno.

'Je li Mick Jagger lijep čovjek?', odvratio mu je kolega svodnik.
Fioravante se najprije susreo s likom Sharon Stone, a kasnije je upoznao i seksi latinu koju tumači Vergara.

'Volim grubo. Ponekad želim biti muškarac', jedna je od izjava Vergare u ovom zanimljivom filmu čija će se premijera održati u rujnu na Filmskom festivalu u Torontu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene