Veliki planovi

Sofia i Joe: 'Kako ću mu na to reći ne? Trebamo to učiniti odmah!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Atraktivna kolumbijska zvijezda otkrila je planove za budućnost sa zgodnim zaručnikom.

Hollywoodska glumica Sofia Vergara u novom broju magazina 'Redbook' otkrila je kako ima velike planove za budućnost sa zaručnikom, miljenikom žena, Joeom Manganiellom. Kako je istaknula, par definitivno planira prinovu, i to uskoro.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara nije dugo izdržala sama Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

VIDEO Glumica: 'Smanjit ću grudi prije nego se objese do koljena'

'Joe je mlađi od mene, on ima 38 godina. Nikad nije imao djece. Kako ću mu reći NE? Rekla sam mu, ako ćemo se već odvažiti na taj korak, moramo to učiniti – sada! Ne želim s 50 godina imati malu bebu', otkrila je 42-godišnja glumica.

Sofia ne krije neizmjernu sreću u kojoj uživa otkako je u vezi sa zgodnim Joeom. 'Konačno sam shvatila kako veze ne moraju biti toliko naporne. Od samog početka veze, sve je teklo tako glatko. Inače sam vrlo sumnjičava pa mi je u jednom trenutku bilo čudno što smo devet mjeseci u vezi i nismo imali niti jednu veću svađu', rekla je sretna glumica.

Sofia otkrila: 'Joe me prisilio na prvi spoj, bio je preseksi za mene'

Sofiu i Joea često proglašavaju najseksi parom u Hollywoodu i svakako bi bilo zanimljivo vidjeti njihove malene nasljednike.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene