Zadnja klapa

'Hvala na satima punim smijeha i topline'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok gledatelji nastavljaju pratiti uzbudljive nastavke 'Zore dubrovačke' na Novoj TV, ekipa trenutno najgledanije serije hrvatske produkcije svoj je posao privela kraju, pa je tako jučer pala i zadnja klapa na zagrebačkom setu serije.

Svi su uzbuđeni, a dodatno je atmosferu zadnjeg dana na setu serije Zora dubrovačka začinila i prigodna proslava na koje je prisustvovala cijela produkcija popularne serije.

Pogledaj i ovo showbuzz 10. veljače Vraća se Zora Dubrovačka!

Zora dubrovačka: Adela napušta samostan

Tortom su se zasladili omiljeni glumci serije Amar Bukvić, Ines Bojanić, Barbara Bilić, Boris Ler, Tamara Garbajs, Dragan Despot, Ana Kvrgić, Sandra Lončarić Tankosić i Jolanda Tudor.

U zadnjoj sceni igrali su Ines Bojanić i Amar Bukvić, nisu krili kako su im uloge Maris i Borisa prirasle srcu.

Ines Bojanić o svojim dojmovima sa snimanja serije Nove TV:

'Pamtit ću 'Zoru dubrovačku' po sjajnoj atmosferi koja je uvijek bila više nego pozitivna, po ljudima dobre volje, po Ivani Horvat, Barbari Bilić, Amaru Bukviću i Alenu Liveriću, po curama iz šminke i kostima i njihovoj predanosti poslu, Jeleni Veljači i sjajnim redateljima i cijeloj ekipi na setu. Hvala im svima na pozitivi i satima punim smijeha i topline. Rijetko se može naći takva ekipa'.

Amar Bukvić će također pamtiti samo lijepe trenutke sa snimanja, a posebno ga veseli što su se i zadnji dan svi okupili: 'Baš je nekako dobro ispalo što smo baš danas kada je zadnji dan snimanja imali prve dvije jutarnje scene u kojima smo bili svi koji su i od početka snimanja na ovom projektu. Bila je to nekako odlična prilika da se svi zajedno družimo i nasmijemo'.

Pratite Zoru dubrovačku i dalje na Novoj TV i OYO.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene