na rubu živaca

"IMA DOBAR NOS ZA..."Slovenci opjevali Melanijin život, ona pobjesnila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simpatičan spot uspio je doći i do prve dame SAD-a.

Mnogi poduzetni Sevničani brendirali su svoju sugrađanku Melaniju Trump tijekom predsjedničke kampanje i tako napravili veliki biznis. Gotovo da nema proizvoda koji ne nosi njezino ime. Tradicija se tako nastavila, ali u susjednoj Sloveniji. Njezin lik odlučio je iskoristiti jedan slovenski bend, što je razljutilo Melaniju Trump.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump Zna se i zašto Trump nakratko završio iza rešetaka, no svi se pitaju kamo je nestala njegova Melania, mjesecima je nitko nije vidio!

Ansambl Slavčeg, šesteročlani bend odlučio je tako zapjevati o Melaniji. "Melanija je našla tržišnu nišu, preko Trumpa će u Bijelu kuću. Iz Sevnice direktno na vrh svijeta, jer ima nos za pravog muškarca", pjevaju dečki na slovenskom.

Vrlo brzo pjesma je dospjela do Melanije koja je još tijekom prosinca angažirala odvjetnike iz Slovenije kako bi joj pomogli zaustaviti zloupotrebu njezinog lika.

Iako je Melanija ranije izjavila kako neće biti tužbi, nakon ove pjesme moglo bi se dogoditi da Melanija promijeni mišljenje s obzirom na to da joj je sada jako važno da održi dobru reputaciju.

Njezina odvjetnica, Nataša Pirc Musar izjavila je kako Melanija nije javno dobro, i za nju vrijede ista pravila i zakoni kao za sve ostale javne osobe.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene