Uz DiCapria

Seksi Slovenka Hollywood oborila s nogu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slovenska glumica Katarina Čas započela je holivudsku karijeru u filmu 'Vuk s Wall Streeta' u kojem glumi i Leonardo DiCaprio.

Slovenska TV voditeljica i glumica, Katarina Čas, nalazi se na usponu svoje karijere. Nakon hrvatskog TV serijala 'Pod sretnom zvijezdom', glumica je nastavila svoju karijeru ulogom u filmu 'Vuk s Wall Streeta', kojeg je režirao Martin Scorsese, a partner joj je Leonardo DiCaprio.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio začajan zagađivač Zeleniji Hollywood! Evo kako filmska industrija pokušava umanjiti ekološku štetu i tko je u tome najglasniji

Slavni zavodnik u akciji: Čim je čuo da se razvodi, pozvao je na spoj!

U filmu DiCaprio glumi kontroverznog brokera koji je 2003. osuđen na četiri godine zatvora zbog pronevjere 200 milijuna dolara. Upravo je za tu ulogu slavni ljepotan dobio nominaciju za Zlatni globus. Predviđa se da će taj film biti među najgledanijima tijekom nadolazećih blagdana pa nema sumnje da je to odlična referenca za slovensku ljepoticu koja u filmu igra Leonardovu pomoćnicu Chantelle.

'Moj londonski agent dogovorio je audiciju, ali nakon što sam poslala snimku ništa se nije događalo. Potom su se javili producenti, koje je zanimalo mogu li dobiti američku vizu i za tjedan dana su mi javili da me Scorsese želi', rekla je Katarina za časopis Gloria.

O njezinoj ulozi počelo se još više pričati nakon što se pojavio foršpan u kojem je ona samo u donjem rublju omotana s nekoliko milijuna dolara. Režiser filma rekao joj je da je to isti lažan novac koji se koristio na snimanju filma 'Dobri momci'. Scorsese ju je odmah osvojio, a pogotovo nakon što se složio s njom da većina Amerikanaca ne shvaća da Slovenija i Slovačka nisu ista država. Režiser se odlučio malo poigrati i educirati američku publiku pa je Katarinin lik u filmu postala Slovenka rođena u Švicarskoj. Iako je lani provela mjesec dana u New Yorku na snimanju, sa slavnim je DiCapriom provela samo jedan dan na setu.

'On je pravi šarmer, ali i profesionalac. Odlično se poznaje sa Scorseseom, ovo im je peti zajednički film pa su se dosta zafrkavali, no kad je trebalo početi snimati, obojica bi se uozbiljili i potpuno se usredotočili na posao', rekla je Katarina.

Katarina je od malih nogu na sceni - deset se godina bavila izražajnim plesom, zatim je plesala jazz dance kod poznate ljubljanske koreografkinje Mojce Horvat, s trinaest je godina snimila TV reklamu za Cocktu, a iduće je godine dobila ulogu u filmu 'Pakleni plan'. Iako je završila Ekonomski fakultet, u struci nikada nije radila već se profilirala kao tv voditeljica, fotomodel i glumica. Njezin put prema Hollywoodu započeo je s neuspješnom audicijom za film 'Drvo života'. Iako nije dobila ulogu uz Brad Pitta, ostavila je dovoljno velik dojam da je pozovu na audiciju za film 'Čuvari zakona' Johna Michaela McDonagha. Time je dokazala da se i iz Ljubljane može doći skroz do Hollywooda.

Budući da ima agenta i u Londonu, često je pozivana na razne audicije. Tako ju je ljetos nazvao agent i rekao joj da za tri dana mora biti u Americi jer je među tri kandidatkinje za ulogu u filmu 'Imagine'.

Iako joj se sada otvaraju brojne mogućnosti, Katarina ipak želi ostati u Ljubljani gdje živi sa svojim dugogodišnjim dečkom, slovenskim glumcem i voditeljem Ladom Bizovičarom.

Film u hrvatska kina dolazi 26. prosinca, dan nakon premijere u Americi i tada ćete se moći uvjeriti u izvanredan talent ove preljepe slovenske glumice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene