Nikad na miru

Slavni opet u strahu – ovo je njihov najveći neprijatelj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najneomiljeniji gost u Hollywoodu – boje ga se svi slavni!

Bespilotne letjelice najveći su neprijatelj slavnih i poznatih. Zvijezde i zvjezdice možda su već i navikli na horde paprazzo fotografa koji ih salijeću sa svih strana, no pogled iz zraka nešto je sasvim novo.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Napad na privatnost ove vrste iskusila je Selena Gomez koju nakon prekida sa slavnim Justinom Bieberom nisu puštali na miru, vjenčanje Tine Turner snimano je potajno iz zraka, a s istim se problemom susrela i Anne Hathaway, piše Daily Mail.

Jednom je prilikom pjevačica Miley Cyrus snimila malenu leteću napravu koja je kružila oko njezine kuće i objavila to na Twitteru napisavši da leteća spravica plaši njezine pse.

Hakerski skandal koji je nedavno pogodio svijet slavnih i dalje je u središtu pozornosti.

Parrot Bebop jedna je od takvih letjelica koje su nerijetko korištene upravo za prikupljanje sočnih informacija o slavnim i poznatim. Oni su maleni, tihi, bespilotni, posjeduju teleobjektive i imaju mogućnost snimanja videa.

Nedavno je suprug slavne Kim Kardashian, Kanye West, javno osudio ovakav način špijunaže.

'Šokiran sam jer je letjelica snimala našu kći North West dok se kupala u bazenu. Prati li netko tako vašu kći? Snimaju li je da vide kako uči plivati? Biste li htjeli da netko snima tako vašu obitelj u privatnim trenucima?' rekao je Kanye.

Mnoge paparazzo kuće slažu se da je to nov način koji mijenja percepciju njihovog rada i neki otvoreno priznaju da koriste letjelice kako bi došli do više sočnih informacija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene