Neće moći...

FOTO Ove slavne zvijezde imaju zabranu ulaska u brojne zemlje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Opako' su se zamjerile određenim državnim vlastima...

Iako imaju slavu i veliko bogatstvo, neke poznate zvijezde imaju i zabranu pristupa u određene države.

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

Ovo su neke od najboljih filmskih transformacija svih vremena

Redatelj Roman Polanski optužen je u Los Angelesu zbog napastovanja 13-godišnje djevojčice, a optužnica se proširila na silovanje i upotrebu droga. Kako bi izbjegao daljnji progon i mogući zatvor, Polanski je 1978. pobjegao u Pariz. Iako je nastavio snimati filmove u Europi, od tada nije nogom kročio na tlo SAD-a jer mu, kao bjeguncu, slijedi zatvor ako se ikada vrati u Ameriku.

Bogata nasljednica Paris Hilton ima zabranu ulaska u Japan od 2010. Naime, kad je stigla na promotivnu turneju, na granici su joj rekli da se slobodno može vratiti jer kod njih nije dobrodošla zbog svojih ranijih problema s drogom.

Slavna pjevačica Lady Gaga zbog pjesme 'Born This Way', u kojoj zagovara LGBT prava, dobila je zabranu dolaska u Maleziju.
Nakon što je na jednoj zabavi s prijateljima izvodila smiješne grimase s kosim očima, Kinezi su se uvrijedili te je od tada pjevačica Miley Cyrus nepoželjna u Kini.

Kontrovezna Lindsay Lohan ne smije doći u Indiju. Indijska vlada ozbiljno se uvrijedila zbog njezine lažne izjave da je spasila 40 maloljetnih radnika iz Indije. Na kraju se ispostavilo da je Lindsay putovala s turističkom vizom dok je snimala dokumentarni film te nije imala nikakvu ulogu u spašavanju djece, zato što je stigla na lice mjesta kad je policija već obavila posao. U Indiji smatraju da Lohan omalovažava problem zloupotrebe djece.

Čak i humanitarac Brad Pitt ima zabranu ulaska u nekoliko zemalja, od kojih je jedna Kina. Razlog tome je film 'Sedam godina na Tibetu', u kome se opisuju užasi, nasilje i nepravda prema Tibetancima. Glumcu je zabranjeno da ikad više kroči u Kinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene