IPAK SU USPJELE

Tko bi rekao? Danas imaju milijune, a nekada su bile 'preružne' za Hollywood

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da su povjerovali kako su 'preružni' za filmska platna, danas ne bi znali za neka velika glumačka imena.

Nikad ne biste pogodili koje su holivudske zvijezde pretrpile uvrede na račun svog izgleda. Iako je teško za povjerovat, ali nekima od najuspješnijih osoba iz svijeta showbizza netko je jedanput rekao da nisu dovoljno privlačne i dovoljno lijepe da uspiju u Hollywoodu. Ipak, te zvijezde dokazale su suprotno.

Pogledaj i ovo Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick Priča za film Spojili su se nakon strašne tragedije koju je on izazvao, a u braku od 26 godina gotovo nisu proveli niti jednu noć odvojeno!

Meryl Streep
Iako danas ima najviše nominacija za Oscara, bilo je dana kada se Meryl Streep borila za uloge. U Graham Norton showu prisjetila se audicije za King Konga 1976. godine. Producent Dino De Laurentiis upitao je svog sina na talijanskom "Zašto si mi doveo tu ružnu stvar", a Streep je na tečnom talijanskom odgovorila Laurentiisu "Žao mi je što nisam dovoljno lijepa da glumim u King Kongu"

Sarah Jessica Parker
Parker će zauvijek biti poznata kao modna ikona i kolumnistica Carrie Bradshaw iz serije Seks i grad, ali čak i uz stabilnu glumačku karijeru, Parker je i dalje izložena kritikama na račun njenog izgleda. Časopis Maxim proglasio ju je najmanje seksipilnom ženom na svijetu 2008.godine.

Chrissy Teigen
Supermodel Chrissy Teigen jednom je bila izbačena sa snimanja jer je bila predebela. Zaposlenici Forever 21 su je direktno zaposlili, ali kada su je vidjeli uživo predomislili su se. Trgovina odjećom navodno je zatražila da se skine njezina slika, a zatim su je poslali na adresu njezine agnecije s porukom da je preteška. Teigen je kasnije krasila naslovnicu prestižnog časopisa Sport Illustrated u kupaćem kostimu, udala se za pjevača Johna Legenda, osnovala obitelj, ali nije zaboravila spomenutu trgovinu. Za DuJour je izjavila " Mrzime te Forever 21, iskreno ti si najgori".

Reese Witherspoon
Ako ste se ikad zapitali kako je Resse tako dobro odglumila Elle Woods u filmu Plavuša s Harvarda možda su njena prošla iskustva zaslužna za to. Resse su također rekli kako nije dovoljno visoka, dovoljno lijepa, dovoljno pametna za Hollywood, no nije se dala obeshrabriti. "Morate biti fokusirani i uporni te se naučiti nositi s odbijanjem. Nisam se zamarala njihovim mišljenjem jer sam previše tvrodglava" rekla je Resse za Daily Mail 2011. godine.

Winona Ryder
Kada bi se prisjetili svih lijepih glumica iz 80-ih i 90-ih moramo spomenuti Winonu Ryder, ali i ona je imala problema kada je počinjala karijeru u Hollywoodu. 'Sjećam se jedne situacije posebno.Bila sam u sredini audicije kada mi je kasting redateljica rekla:"Slušaj mala. Ti ne bi trebala biti glumica. Ti nisi lijepa dovoljno. Trebala bi se vratiti otkud si i došla i završiti školu."Bila je vrlo otvorena i smatrala je kako mi zapravo čini uslugu' izjavila je Winona za Interview. Winona je rekla kako bi je riječi redateljice slomile pošto je imala 15 godina da nije bilo njenih roditelja koji su stajali uz nju i naučili ju da ne poklekne pred prvim izazovom.

Lea Michele
Zvijezda serije Glee također dijeli sudbinu spomenutih zvijezda. Ona ohrabruje mlade djevojke diljem svijeta svojim likom nepopularne djevojke. Michele se možda povezala s karakterom lika još bolje s obzirom na to da joj je s 13 godina tadašnja menadžerica rekla joj kako treba u najkraćem roku operirati nos inače nikad neće postići svjetsku slavu. Michele se danas s osmijehom prisjeća problema s početka karijere i dodaje 'Očito nisam trebala operirati nos'.

Kat Dennings
Izvor je za New York Times otkrio kako su Kat Dennings savjetovali kako za uspjeh treba promjeniti gotovo sve vezano uz svoj izgled od zubi, kose, gubitka težine... Ali Dennings je dokazala kako je tvrdoglava kao i njezin lik u seriji Cure bez love i uz to nije promjenila izgled, a na temelju njega danas zarađuje milijune.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene