Šok

I ONE VARAJU Slavne žene uhvaćene u prevari

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Češće se događa u svijetu showbiza da poznati muškarci varaju svoje supruge, no ove slavne cure prkose tom pravilu.

Koliko ste samo puta čuli kako je neki poznati glumac, pjevač ili sportaš prevario svoju suprugu? Ovoga puta vam donosimo obrnutu situaciju – ove slavne cure su te koje su prevarile svoje partnere.

Pogledaj i ovo Sarah McCorquodale na kraju se udala za farmera Sestra princeze Diane mogla je biti kraljica? Iako ju je ona upoznala s Charlesom, šuškalo se da je s njim u vezi

Kristen Stewart

Mlada glumica našla se prije četiri godine usred skandala koji nije mogla poreći. Naime, paparazzi su uhvatili Stewart kako se ljubi s 19 godina starijim redateljem Rupertom Sandersom. Ona je tada bila u dugogodišnjoj vezi s Robertom Pattinsonom, a Sanders u braku. Oboje su se javno ispričali, ali nisu uspjeli spasiti svoje odnose s partnerima.

Heidi Klum

Kada su se lijepa Heidi i pjevač Seal razvodili 2012., pjevač je inzistirao kako Klum spava sa svojim tjelohraniteljem. Slavna manekenka je uzvratila rekavši kako nikad nije pogledala drugog muškarca dok je bila u braku sa Sealom. Nadodala je da su prekinuli zbog Sealove temperamentne naravi i da je započela vezu s tjelohraniteljem tek kad su oni okončali svoj brak. Mi ćemo ipak ovoga puta stati na Sealovu stranu.

Whoopi Goldberg

Prije šest godina slavna komičarka je tijekom razgovora o prijevarama u talk showu 'The Talk', u kojem je jedna od voditeljica, priznala kako je imala afere dok je bila u braku. 'Učinila sam to pet ili šest puta. Da, spavala sam okolo kad sam bila udana. Pogriješila sam.'

Kris Jenner

Glava slavne Kardashian obitelj priznala je u svojim memoarima iz 2011. da je svog prvog muža, Roberta Kardashiana, prevarila s čovjekom kojeg je nazvala Ryan, iako mnogi vjeruju kako se radilo o producentu Toddu Watermanu.

Princeza Diana

U jednom intervjuu princeza Diana priznala je kako je imala aferu s Jamesom Hewittom, britanskim vojnikom. Nakon tog intervjua, britanski mediji bili su vrlo kritički nastrojeni prema Hewittu, a najviše se pod povećalom našao zbog sumnje da bi upravo on mogao biti biološki otac princa Harryja.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene