Zamjerila joj se

Slavna pjevačica vrijeđala obožavateljicu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Teenagerica ovo nije očekivala od svog idola te ju je njezin potez jako povrijedio.

Slavna pjevačica Rihanna optužena je da je vršila cyberbullying nad teenagericom koja je obukla haljinu sličnu njezinoj za svoju maturalnu večer. Alexis Carter iz Baltimorea tvrdi kako ju je pjevačica vrijeđala putem Twittera.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

Naime, 2010. Rihanna je obukla zanimljiv zeleni kombinezon Alexandre Vautheira na dodjelu Echo Awardsa. Alexis je vidjela njezine fotografije i pomislila kako joj je outfit jako 'cool' te se odlučila za isti.

Rihanna policajcu razbila mobitel

Svojim se kombinezonom, koji je imao šišmiš rukave, pohvalila i na društvenim mrežama, a i njezini prijatelji također su bili zadovoljni. 'Svi su mi govorili da im se sviđa, da mi odlično naglašava tijelo', ispričala je Alexis.

No, sljedećeg dana uslijedila je druga priča. Neki su je zadirkivali da izgleda kao 'maturalni šišmiš', a među njima našla se i slavna RiRi.
Pjevačica je objavila fotografije sebe i Alexis u istim outfitima te drugu fotografiju na kojoj se nalazila Alexis te logo američke hip-hop grupe Wu-Tang Clan.

'To me uvrijedilo. Zašto joj je to toliko zasmetalo? Poze su bile drugačije, a outfit isti. Ona ne voli svoje obožavatelje kao što tvrdi', rekla je Alexis, piše E! Online.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene