show uskoro počinje

Fil Tilen otkrio planove: 'Sam sebi sam rekao da prvo želim uspjeti u svom dvorištu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slaven Berić, poznatiji kao Fil Tilen, priznaje da mu je glavni cilj da se dobro zabavi u showu Tvoje lice zvuči poznato.

Slaven Berić, svima poznat kao Fil Tilen, glazbenik je, tekstopisac i performer porijeklom iz Bjelovara. Nastupa uz niz drugih izvođača poput TBF-a, Elementala, Ede Maajke, Dubioze, Nereda&Stoke, Frenkiea, Ajs Nigrutina, Generala Wooa, a aktivno radi na razvoju prepoznatljivog osobnog zvuka prožetog originalnim tekstovima. Uz primarnu strast, glazbu, pokazuje veliki interes prema glumi, a od ove će nas nedjelje zabavljati u showu Nove TV Tvoje lice zvuči poznato.

Pogledaj i ovo Marija Kolb, Alen Bičević i Antonija Šola "Vjerovali ili ne, to smo mi!" Tonči Huljić, Mate Bulić i Maluma u izlasku? Okupila se ekipa kakvu nismo mogli zamisliti ni u najluđim snovima!

 

 

Vesela ekipica uskoro će vas nasmijati do suza! @novatv_ @hanahegedusic @anamarasharmander @zanamari @lana_jurcevic @itskedzo @mirkodesigns @filipdizdar #tlzphr #novatv #filtilenizirajse

A video posted by Fil Tilen Official (@filtilen) on

 

Priznaje da mu je glavni cilj da se dobro zabavi, ali i da zabavi gledatelje te im pomogne da se u tih sat vremena odmaknu od svakidašnjih problema.

 

 

#filtilenizirajse! Snapchatfil.tilen® Twiterfiltilen® Facebookfiltilen® YouTubefiltilen®

A photo posted by Fil Tilen Official (@filtilen) on

 

Iako je zabava na prvom mjestu, nada se da će i puno toga naučiti budući da planira graditi svoju glazbenu, ali i glumačku karijeru.

'Plan mi je ići van, zanima me moderan mjuzikl i obrazovanje na području glume i glazbe. Plan mi je dati sve ispite ovdje u Hrvatskoj i onda kroz godinu ili dvije otići van. Trenutno studiram, još nisam ništa upisao nego istražujem opcije, ali ne bih sada ništa želio previše otkrivati. Koncentiran sam na budućnost vani jer vidim gdje su vrhovi u glazbi i mjuziklu ovdje u Hrvatskoj i maleno je tržište. Tome planiram posvetiti život, ne želim to napraviti ovdje nego vani na malo većem tržištu. Ono što je bitno i čega sam se držao je to da sam na internetu stakao veliku popularnost, obišao sam cijeli Balkan sa koncertima i jedan dio Europe. Sam sebi sam rekao da prvo želim uspjeti u svom dvorištu i onda sa tim stečenim znanjem i nekim temeljima idem dalje. Kad već odem da nisam nitko i ništa nego da bar nešto znam', kaže Slaven koji ne skriva svoje ambicije.

 

The Show Must Go On #filtilenizirajse #novatv

A photo posted by Fil Tilen Official (@filtilen) on

'Nisam nikad zadovoljan postignutim. Lagao bih kad bih rekao da jesam jer jednostavno plafoni su vrlo blizu. Nije teško doći do vrha, teško je ostati na vrhu', kaže Fil, a mi jedva čekamo vidjeti njegove transformacije u najgledanijem showu Tvoje lice zvuči poznato.

Osim u transformacija Fila Tilena, uživat ćemo i u nevjerojatnim transformacijama Hane Hegedušić, Damira Kedže, Filipa Dizdara, Mattea Cetinskog, Žanamari Perčić, Lane Jurčević i Ane Maras Harmander.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene