Nezaboravno!

Sjećate li se ovog trenutka iz 2002. godine?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pa tko bi ga zaboravio!

Kako nam se bliže Oscari, vjerni gledatelji dodjele Akademijinih nagrada već su se počeli pitati tko bi mogao potencirati neki neobičan ili neugodan ispad ove godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Tek sad procurilo van! Drama na Oscarima - A sve zbog jedne haljine!

Dodjelu Oscara gledatelji će moći pratiti uživo na Novoj TV 24. veljače, a na portalu Dnevnik.hr svakako će moći pogledati i izdvojene vijesti o najboljim momentima, pobjednicima, ali i čudnim ispadima zvijezda kojih , vjerujemo, neće nedostajati.

>> 'Potrudili smo se da izgledamo kao glumci na crvenom tepihu!'

Povodom Oscara, pripremili smo vam nekoliko ispada koji su popratili milijuni znatiželjnih gledatelja ispred malih TV ekrana.

1. Sylvester Stallone na početku svoje karijere nije ni pomišljao da će se jednog dana naći na velikoj pozornici. Ali kad se to dogodilo, napravio je nešto zaista čudno. Potukao se s Muhamedom Alijem, jer, ipak je uon utjelovio Rockyja.

2. Malo je odjevnih kombinacija i haljina koji se pamte godinama. Na vrhu tih rijetkih, ali bizarnih kreacija našla se haljina ekscentrične pjevačice Bjork. Naime, ona je za svoj nastup na Oscarima 2001. godine odjenula labuda.

3. Tijekom 2002. godine glumac Adrien Brody dobio je nagradu za ulogu u filmu 'The Pianist'. Tada mladi Adrien bio je toliko oduševljen i sretan da je u zanosu strastveno poljubio Halle Berry, što ona nije ni najmanje očekivala.

4. Glumac Robin Williams prije nekoliko godina htio se našaliti na račun ekipe iz South Parka nakon što je objavljen animirani film 'South Park: Bigger, Longer and Uncut' pa je napravio mjuzikl na pjesmu iz filma 'Blame Canada'. Koliko god je nastup bio smiješan toliko je bio i bizaran. Pogledajte!

5. Glumica Angelina Jolie nakon pojavljivanja na crvenom tepihu 2012. godine postala je apsolutni hit - na stranicama poput 9GAG-a. Naime, Angelinina noga koja je bizarno provirila iz proreza crne haljine postala je predmetom mnogih šala. Glumica je kasnije izjavila kako to nije bila namjerna već slučajna gesta.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene