Povlači se sa scene

"POTPUNO SMO SLOMLJENI" Trogodišnjem sinu slavnog pjevača dijagnosticiran rak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog šokantnog saznanja pjevač je uzeo pauzu kako bi se u potpunosti posvetio sinu kojem je sad najpotrebniji.

Pjevač Michael Buble potpuno je slomljen nakon saznanja da mu trogodišnji sin Noah ima karcinom. Tužnu vijest pjevač je potvrdio na svom Facebooku.

Pogledaj i ovo Michael Buble (Foto: PR) Za sve ljubitelje balada Uoči dolaska u Zagreb Bubléov lik izložit će u Grammyjevu muzeju

"Potpuno smo slomljeni nakon saznanja da naš trogodišnji sin Noah ima karcinom. On je trenutno na liječenju u Americi. Oduvijek smo bili usmjereni na obitelj i ljubav koju pružano našoj djeci. Luisiana i ja stavili smo karijere na čekanje kako bi posvetili svoje vrijeme i pažnju kako bi pomogli Noahu da ozdravi. U ovo teško vrijeme molim vas da molite za nas i da poštujete našu privatnost. Pred nama je dugačak put i nadamo se da ćemo uz pomoć obitelji, prijatelja i obožavatelja dobiti ovu bitku uz Božju pomoć", stoji u objavi pjevača.

Mališanu je opaka bolest dijagnosticirana nakon što su ga roditelji odveli doktoru zbog sumnje da ima zaušnjake, prenosi The Sun. Osim trogodišnjeg sinčića pjevač Michael Buble i njegova supruga, argentinska glumica Luisiana Lopilato, ponosni su roditelji i desetomjesečnog Eliasa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene