Slavi rođendan

Severinine noge u punom sjaju - Ovaj put kao Bond djevojka!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Popularna pjevačica Severina Vučković proslavila je rođendan u društu prijatelja, a fotografiju je objavila i na svojem Facebooku.

Da se pjevačica Severina Vučković voli zabavljati pokazala je i novom fotografijom na svojem Facebooku. Popularna pjevačica tako je napokon proslavila svoj rođendan, a slavila ga je zajedno na tematskoj rođendanskoj proslavi s prijateljem Hrvojem Čermakom.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan kao James Bond - 7 Bond, James Bond Ovo su svi glumci koji su utjelovili najpoznatijeg filmskog agenta i velikog ljubavnika, tko je najbolje odradio tu ulogu?

Severina na Facebooku objavila fotografiju bez šminke

Sama proslava bila je u znaku Jamesa Bonda. Tako je Čermak našao u ulozi zavodnika Bonda, a Severina i Hrvojeva supruga Andrea glumile su Bondove djevojke. Popularna pjevačica nosila je seksi crnu haljinu s prorezom koji je otkrio njezine vitke noge koje se još oporavljaju od operacije.

Rođendan su slavili u legendarnom restoraju Okrugljak, a na privatnoj zabavi bili su i mnogi poznati prijatelji poput Petra Graše, Tonyja Cetinskog, Ive Balaban... Severina je os svojih prijatelja dobila i veliku tortu iznenađenja u obliku krune.

Nakon proslave Seve putuje u Njemačku gdje će i nastupati.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene