PRIRODAN IZGLED

SEVERINA ODUŠEVILA OBOŽAVATELJE Zapjevala bez šminke

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznata pjevačica oduševila svojim prirodnim izgledom. Vozila auto i pjevušila 'Volim te budalo mala'.

Od kada je u braku s Igorom Kojićem Severininoj sreći nema kraja, što javno i pokazuje. Svako malo na Instagramu tako osvane fotografija naše najpopularnije pjevačice s mlađahnim Igorom na kojoj možemo vidjeti koliko uživa u braku i nježnostima sa suprugom

 

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

'Moja ljubav, moj mir', napisala je Severina Kojić ispod fotografije koju je objavila na Instagramu, a na kojoj je u nježnom jutarnjem zagrljaju svog supruga Igora. No, osim fotografija, Seve ponekad iznenadi i videom.

Nakon što se prisjetila njezine pjesme koju jako voli 'Virujen u te', svoje obožavatelje je tako oduševila još jednim videom. Dok je vozila Severina je zapjevala pjesmu 'Volim te budalo mala' koju je prepostavljamo posvetila svom voljenom suprugu. Koliko je sretna i lijepa svi su primjetili. Neki su napisali da je najljepša žena na svijetu s prelijepim glasom. Da je njezin izgled sasvim prirodan naglasila je i ona sama na svom Instagram profilu. Bez šminke i bez filtera, napisala je Severina.

'Bravo, e ovako izgleda lijepa žena, a ne koja ima lažni osmijeh i tonu šminke', jedan je od mnogobrojnih komentara koji su uputili Severini.

Severina, kraljice, bravo!

 

A video posted by Severina Kojić (@severina) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene