Severina stigla u Beograd!

Svadba stoljeća: Selfie za nikoga, rakija za sve!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je stigla u Beograd kako bi se pobrinula za posljednje detalje svadbe koja je očekuje sa Igorom Kojićem.

Iako je svadba zakazana za nedjelju, slavlje je već počelo, a ispred kuće Dragana Kojića Kebe stigli su novinari, ali i trubači. Kao pravi domaćin, poznati glazbenik je izašao pred svoj dom te okitio trubače i novinare rakijom i novcem. Trubači su svirali omiljene Severinine pjesme, a sve je snimio srpski Kurir.

Pogledaj i ovo Severina Lijepo se provela Severina objavila fotke s proslave svog rođendana, pogledajte što ju je vratilo u djetinjstvo: "Ima li ljepšeg osjećaja?"

Osoblje hotela u kojem će se održati svadba potpisalo je ugovore o čuvanju privatnosti para, a na dan svadbe mobiteli će im biti oduzeti. Sve za Severinu i Igora Kojića., piše Blic. Cijeli tim profesionalaca angažiran je da pripremi hotel i dekorira salu, no unatoč tome slavna perfekcionistica sve želi imati pod kontrolom.

Severina uz najbolju prijateljicu slavila djevojačku večer

Stoga juri po cijeli dan od hotela do Kojićevih, ali i po cijelom Beogradu. 'Stalo joj da sve bude savršeno i da taj dan pamti kao najljepši do kraja života. Također, želi da se svaki uzvanik osjeća posebno i ima privatnost, pa su tako i konobari, kao i cijelo osoblje hotela, dobili zabranu upotrebe mobitela, izjavio je izvor blizak paru.

Severinina svadba pod policijskim osiguranjem?

O svadbi je osoblju hotela zabranjeno pričati čak i sa vlastitim obiteljima. 'Svi smo potpisali ugovore o čuvanju privatnosti para i mobiteli će nam u nedjelju biti oduzeti. Vjerojatno zbog mjera predostrožnosti, da nitko ne pusti fotografiju mladenaca u javnost.

Odbrojavanje - Još pet dana do Sevkinog 'srpskog vjenčanja'

Gostima su, kako smo čuli, zabranili i da rade selfieje i stavljaju ih na društvene mreže, kako nitko ne bi mogao vidjeti kako izgleda svečana sala na dan vjenčanja', ispričao je jedan od zaposlenika hotela. U Beograd je Severina već poslala svoju glamuroznu vjenačnicu, koju potpisuje Matija Vuica, a sa njom su stigli i frizer te vizažistica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene