446504
446504
446504
446504
446504

SRBIMA SMETA SEVERINA NA GUČI 'Protiv toga smo, to je promašaj'

  • , 13.08.2016., 16:55
  • Autor:
  • komentara

Tradicionalni festival trube u Guči ugostit će sutra i Severinu. Nastupa, iako dio publike u Srbiji idejom nije nimalo oduševljen.

 
 
 
 
Severina (Screenshoot: Instagram)
Severina (Screenshoot: Instagram)

Da Severina ne odgovara šovinistima, gdje god se oni nalazili, jasno je oduvijek. Nju to previše i ne zanima, Seve šuti i radi po svome - pa kud puklo. Tako je i ovog puta, kada se diže nepotrebna prašina uoči njenog nastupa u Guči.

Na tradicionalnom srpskom događaju nastupit će tako i Severina. Srpska snajka, Hrvatica. Nije to sjelo posjetiteljima Guče, bar ne onima koje je intervjuirala ekipa Blica.

Upitani zašto im smeta da srpska snajka nastupi na Guči, posjetitelji su dali osebujna objašnjenja, no nijedno logično. 'Protiv toga smo. Šteta da se ubacuju i reklamiraju na taj način da ne pričam koga... Blago paradoksalno', rekli su dva posjetitelja Guče.

'To je promašaj, ne ide da ona dolazi. Nije ona u tom elementu uopće. Nije to to. I što je srpska snajka, nema veze, ne ide, ne ide', kategoričan je drugi gospodin. Postoji i druga strana. Nešto mlađa i urbanija ekipa ipak je rekla da je 'ekstra' što Seve dolazi. A takvima se svojom glazbom i obraća.

Severina (FOTO: Instagram)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se