Ona ne stari

Kraljica vrućih videa - Severina zavodi od 1990.

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sjećate li se njenog prvog spota? A najnovijeg? Osim milijunske razlike u klikovima, tu je i produkcijska raskoš.

'Na ples, vodi me na ples, vodi me na ples, vodi me da opasno ljuljamo se', pjevala je Severina davne 1990. godine. Tada je imala svega 18 godina, a pjesma 'Vodi me na ples' označila je na neki način početak njene karijere, ali i atraktivnih spotova. Dok danas gledanost njenih videa bilježi milijune pregleda, davni spot ima tek nešto više od 100 tisuća pregleda.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Borba za skrbništvo poljuljala je živote poznatih dama

Ipak, radi se o videu snimljenog prije punih 25 godina, pa nas njegova (ne)popularnost ne čudi. Razigrana Seve bila je tada predivna djevojka, vitka i slatka. Duge noge i uske haljinice već tad su bili njen adut, no tada je produkcija bila puno skromnija, a kulisa prirodna ljepota plaže.

Kako se fizički razvijala, tako je Severina i glazbeno preuzimala polako nekakav drugačiji smjer. Od pjesmuljka za plesnjak i rock buntovnice do koketiranja s folkom - Severina sve radi odlično.

Mlađe je slađe – još jedna slavna dama koja voli mlađe frajere?

S druge strane, danas su Severinini spotovi produkcijski iznimno bogati, pričom sadržajni, golišavošću nabijeni. Prije pet mjeseci objavila je spot za singl 'Calimero'. U njemu izgleda savršeno, a 'pobrala' je u kratkom vremenu i izniman broj klikova. Skoro sedam milijuna. Napredak u tehnologiji, vremenu i produkciji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene