'Uno momento'

Seve inspirirana srpskom zvijezdom: 'Bila bih kao ona'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Popularna Severina sve je rasplesala s hitom 'Uno momento', a sada je priznala i kako joj je inspiracija bila upravo srpska zvijezda.

Folk pjevačica Sandra Afrika brzo je osvojila regiju svojim  ritmovima i seksi spotovima, a sada je i popularna Severina priznala u emisiji Ognjena Amidžića kako joj je upravo ona bila inspiracija za spot 'Uno momento'.

Pogledaj i ovo Sandra Afrika - 3 blještavo izdanje Srpska turbo-folk pjevačica u prozirnom kombinezonu došla je podržati puno slavnijeg kolegu na njemu jako važan dan

'Bila bih Sandra Afrika. Posljednjim spotom sam to i pokazala, sviđa mi se', rekla je Severina.

Zanimljivo je i to što je Sandra Afrika nedugo nakon 'Uno momento' objavila i spot za pjesmu 'Haljina bez leđa' koja podsjeća i na Severinin ljetni hit – očito je ljubav uzajamna.

Severina je u emisiji još i otkrila kako muškarci često zloupotrebljavaju njenu iskrenost. 'Ja sam iskrena osoba, ne znam da lažem i uvijek sam ista. Ne znam procijeniti kada muškarci lažu, pa sam zbog toga uvijek izigrana', kaže Seve kojoj je ipak najvažnija uloga majke koja je u potpunosti ispunjava. 

Popularna pjevačica se raspričala, pa je i otkrila kako joj je majka dala ime Severina. 'Mislim da na francuskom severe znači strog, pravedan. Takva sam, da... Stroga, ali pravedna. Tata je htio da se zovem Nataša, ali moja mama je obožavala mog oca, a on se zvao Sever. Moj dida je davao djeci imena po stranama svijeta', rekla je pjevačica.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene