Seve o sinu

'Aleksandar je ipak nekako svoj i poseban'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je jedna zaposlena mama, a nakon zahtjevnih nastupa uvijek se vraća svojim najdražim muškarcima.

Popularna pjevačica Severina Vučković odradila je veliki dio svoje turneje 'Dobro došao u klub' koju je izvela i na Stradunu u sklopu velikog koncerta kojega je NOVA TV radovala svojim gledateljima. No još nije gotovo, jer je čeka još i Sarajevo i Split. 'Split sam ostavila kao šlag na torti ili bolje rečeno višnju na šlagu i bit će to posljednji koncert na ovoj turneji', rekla je Severina.

Pogledaj i ovo Nika Antolos podrška sa svih strana Naša pjevačica mnoge je dirnula svojom posvetom kolegici: "Zato je mrze. Ne mogu je poleći, ne mogu je preskočiti, pa miniraju slabine"

>> Severina: 'Čestitam Europi što je primila Hrvatsku!'

Ipak, u međuvremenu se odmara uz svoje najdraže muškarce, Milana Popovića i sina Aleksandra. Trenutno se odmara uz obitelj, a za srpski Story otkrila je na koga je više mali Aleksandar. 'Aleksandar je pola na mene, a pola na svog tatu, ali mislim da je ipak nekako svoj i poseban', rekla je Severina na pitanje na koga više liči šesnaestomjesečni Aleksandar.

Severina je već neko vrijeme na relaciji Beograd – Zagreb, a nakon koncerata napokon će na zasluženi odmor na Jadranu. Njezin Milan će pilotirati do željene morske destinacije, a par planira i na krstarenje jahtom na koje će krenuti čim joj to prve poslovne obaveze dozvole.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene