Jasno i glasno

Severina o inicijativi 'U ime obitelji': 'Ovdje se radi o manipulaciji'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svim hrvatskih građanima poznata je inicijativa pod nazivom 'U ime obitelji', a na istu temu oglasila se i popularna pjevačica Severina.

Inicijativa 'U ime obitelji' postavila je referendumsko pitanje 'Jeste li za to da se u Ustav RH unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca?'. Njihov cilj je definicija braka u ustavu RH, a po zadnjim informacijama prikupili 710.000 potpisa hrvatskih birača. U petak 14. lipnja Hrvatskom saboru predat će Zahtjev za raspisivanje referenduma.

Pogledaj i ovo Severina Već mu je 11 godina! Severina objavila predivan video sa sinom, koji je izrastao u njezinu sliku i priliku: "Sve što imam to si ti..."

>> A kako zvuči Severina u žestokoj verziji? Ovo morate poslušati!

Oko svega toga javila se i popularna pjevačica Severina koje je i prije znala glasno izreći svoj stav o nekom problemu, a sigurno se sjećate i broša koji je nosila na jednoj reviji s broj nezaposlenih u Hrvatskoj.

Sada je na svojem Facebook profilu objavila i sljedeće:

"Plaše me loše i netolerantne namjere. Plaši me npr. zahtjev za referendum koji je nazvan "U ime obitelji", a koji sa obitelji nema nikakve veze.

Svima treba biti jasno da se ovdje radi o manipulaciji, koriste se emocije ljudi, objašnjavaju im kako je obitelj ugrožena, a sve kako bi se nekome drugome nanjelo zlo, kako bi taj drugi postao građaninom drugoga reda.

Ne želim vjerovati da živim u zemlji u kojoj bi većina branila manjini stvari koje se njih zapravo uopće ne tiču. Homoseksualci nas ničime ne ugrožavaju. Dapače, mislim da je divno živjeti u zemlji koja poštuje sve vjere, sve nacionalnosti i sve vrste različitosti. Mi većina, trebamo zaštititi svaku manjinu i svakoj manjini dati ista prava kao i sebi samima.

Samo tako će se cijelo društvo osjećati pravedno i svaki pojedinac će biti ponosan što živi u Hrvatskoj."

Slažete li se sa Severininim komentarom o inicijativi 'U ime obitelji'?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene