Mama prije svega

Severina: 'Nikad nisam htjela da mi život postane reality show'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Gdje god se pojavi, Severina privlači pažnju. Novu godinu je dočekala u Beogradu, a dala je i intervju za sprske medije.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Severina - 4 kakav prizor! Severina se skinula u minijaturni badić, a onim što je uslijedilo sve je raspametila: "Senzacionalno!"

'Za glazbu sam se opredijelila prije 30 godina i moja je sreća što od nje mogu živjeti. Žene su se odavno izborile da imaju svoje zanimanje, a one koje to nisu, njima je život možda lagodan, ali ne i lak. Svakoj je ženi najvažnije da je muškarac voli i poštuje. Pokojni patrijarh Pavle je rekao: 'Ima puno sirote djece na ovom svijetu kojima roditelji nisu pružili ništa osim novca', smatra Severina.

>> Izabrali ste - 'Osoba godine' je Severina!

'Tek sam sad potpuna i sretna. Prvih mjeseci kad se Aleksandar rodio bila sam stroj za mlijeko i pelene, a kasnije se sve promijenilo. Otkrila sam koliko uživam u tome. Aleksandra ću voditi svugdje sa sobom kad u ožujku krenem na turneju. Ne mogu se od njega razdvajati. On odlično podnosi putovanja. Kad kažem 'idemo na put', on se uvijek nasmije. Naviknuo je na društvo, kad mi dođu prijatelji, uvijek se veseli kao da je velik', ispričala je Severina za Blic. Priznala je i kako nikada nije željela da joj život postane reality show te da joj je najbitnije ono što je napravila u karijeri, te naravno njezin sin.

'Htjela sam se baviti glazbom, nisam mislila da ću postati slavna tako da nisam odgovorna za medijska nagađanja. Isto tako sam svjesna da ne razmišljaju svi kao ja i da valjda misle da im je zanimljiv i moj privatan život. Na to ne mogu utjecati', rekla je Severina.

>> 'Zauvijek smo vezani jer smo mama i tata prekrasnog dječaka'

O Milanu pak nije željela razgovarati, već je citirala poznatog glumca Jima Carreya koji je rekao: 'Volio bih da svi ljudi budu bogati pa da shvate da nije u tome štos'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene