Ljubav kao pokretač

Severina: 'Na meni se sve vidi, ništa ne krijem!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najavljujući koncert koji će se u subotu održati u Beogradu, Severina je i progovorila o ljubavi, koju naziva njezinim jedinim pokretačem.

Bez imalo sustezanja, Severina je u intervjuu za srpski Kurir rekla da nema ljepšeg osjećaja nego kad je zaljubljenost u pitanju.

Pogledaj i ovo Severina - 1 ''Lijepa do bola'' Severina se javila s novim fotkama u čipkastom donjem rublju, pratitelji su očarani njezinom ljepotom: ''Smotala si me, što da ti pišem…''

'Žena je slaba kad se zaljubi i od toga nema ljepšeg osjećaja. U koga, to ne bira pamet, nego srce. Tako da može biti slaba i na slabića ako je ljubav u pitanju. Međutim, u ovom okrutnom svijetu jakih, nasmijanih, neokrnjenih, sposobnih, oni koji priznaju svoje slabosti i nisu baš na cijeni. Zato su slabosti na cijeni u umjetnosti, u pjesmama. Svi vole zapjevati tužnu pjesmu, svi vole 'Mostove okruga Madison', svi plaču kad im se rodi dijete ili, ne daj Bože, kad se razboli', rekla je Severina te dodala da je njezin jedini pokretač ljubav.

>> Dok mama zavodi na pozornici, tata čuva sinčića

Ljubav kao pokretač

'Da nije ljubavi, ne bi svita bilo...' tako se pjeva kod nas u Dalmaciji. Ljubav je jedina istina, jedini pravi put u prijateljstvu, obitelji, poslu i odnosu s voljenim čovjekom. Emotivna sam i sve osjećam. Ja sam kao lakmus papir, sve se na meni preslikava, sve se vidi i ništa ne krijem. Satkana sam od emocija, od njih živim i zbog njih znam da sam živa, da postojim', zaključila je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene