Novi izazovi

Severina umjesto Seke - uskoro opet na filmu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Odluka nije bila laka, a vijećalo se tjednima. Ipak, izgleda da je glavna uloga u filmu 'Milijunaš u tijelu siromaha' ipak pripala kraljici estrade.

Popularna Severina Vučković niže uspjeh za uspjehom. Nakon što je dva dana za redom napunila Sava centar u Beogradu, uskoro će se naći pred novim izazovima.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Zakopale su ratne sjekire Dragani Mirković podršku nakon razvoda dala je kolegica s kojom nije pričala 12 godina, evo što joj je poručila

Ponovno na filmu - Koja će dobiti ulogu u novom filmu: Severina Vučković ili Seka Aleksić?

Srpski mediji pišu kako je upravo kraljica estrade dobila glavnu ulogu u filmu Envera Puške 'Milijunaš u tijelu siromaha' i time nadmašila folk pjevačicu Seku Aleksić koja je isto tako bila u konkurenciji za glavnu ulogu.

Navodno je Seka odbila ulogu zbog previše obaveza, a Severini se očito jako svidjela ideja da se ponovno okuša u glumi. 'Severina je dobila scenarij i jako joj se svidio. Ona je talentirana i ima smisla za glumu. Lik koji igrati možda čak i više leži njoj nego Seki. Snimanje počinje na jesen, a ne sumnjam da će se ona do tada spremiti i oduševiti i profesionalne glumce, kao i publiku', rekao je izvor za Alo.rs.

Oglasio se i sam autor filma Enver Puška: 'Scenarij je poslan i Seki i Severini, ja sam rekao da u toj ulozi nekako više vidim Severinu i ne smijem komentirati dok ne počne snimanje. Mogu vam jedino otkriti da sam vrlo zadovoljan, nadam se da će se film dopasti publici, a što se ekipe glumaca tiče, moje želje su zadovoljene'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene