Na Dnevnik.hr-u

Iznenađenje u Zagrebu? Najveći gaf? Severina sve otkrila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je tijekom dana imala javljanje uživo putem svojih Facebook i YouTube kanala u kojem je otkrila brojne zanimljivosti povodom koncerta u Areni Zagreb!

Severina se za ovaj potez odlučila iz razloga što njezini društveni profili na mrežama Youtube i Facebook obilježavaju respektabilne godišnjice.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Što obožavatelji pitaju Severinu, a što kaže sama pjevačica? 

Jedan ju je obožavatelj pitao koji joj je bio najveći gaf za vrijeme koncerta. 'U Skoplju je bio cijeli koncert bio gaf. Pozdravljala sam Sloveniju iz Makedonije, otupila sam od sreće na vlastitom koncertu. Ima tih situacija, mada su rijetke
Otkrila je i kako će uskoro novi singl 'Postelja od vina' koja je Severina jako draga.

Za najdražu pjesmu koju je ikada pjevala, Severina se ne može odlučiti. 'Ako moram izdvojiti, onda bi zadnji album izdvojila Dobrodošao u klub. Čitala sam malo kritike i zadovoljna sam. Mislim da smo dobar spoj', rekla je Severina.

Prvih nekoliko minuta svi samo gledaju, cijela scena izgleda sjajno. U Rijeci smo probili led, i u Beogradu je bila intimna atmosfera. 'Virujen u te' pjesma je koja me se najviše dojmila, svi su izvadili mobitele i bila je to lijepa slika. U Skoplju je cijela publika pjevala pjesmu 'Ostavljena' nisam to očekivala. Dugo nisam pjevala u Zagrebu, zadnji put na humanitarnom koncertu... Zaželjela sam se Zagreba, u dvorani će biti oko 19 tisuća ljudi, veselim se', poručila je Severina.

'Svoje slobodno vrijeme najdraže provodim sa sinom', naglašava poznata mama. A sprema li koje iznenađenje za Zagreb? 'Naš show je kompaktan, imala sam dosta turneja, a ono je turneja gdje pjevamo 11 novih pjesama. To je jedna pjevajuća predstava', kaže Severina a otkrila je i kako će u Zagrebu pjevati popularnu pjesmu 'Tvoja prva djevojka' koju na drugim koncertima nije.

Na pitanje bi li i u koje vrijeme voljela živjela u povijesti, Severina brzo odgovara: 'Voljela bi živjeti u 60-im i 70-im godinama. Sve je bilo ljepše i naivnije'. S obzirom da je postala zaštitno lice jednog sladoleda, priznala je kako jeko voli taj slatki desert. 'Najdraži mi je Maximo zato što je velik, ukusan, tvrd i sladak', rekla je kroz smijeh.

Severina je i obavila nekoliko poziva, pa je i nazvala svojeg obožavatelja kojemu je poklonila i kartu za rasprodani koncert. 'Uvijek sam mislila, nikad mi se neće desit da budem ozbiljna pjevačica. Drago mi je da moje pjesme vole žene', rekla je  Severina svojim obožavateljima i poručila: 'Vidimo se u Zagrebu, volim vas!'

  >> I Severina došla podržati prijateljicu: Poznati na jednom mjestu!

Severina je neosporni fenomen regionalne javne scene. U to nas je uvjerila nebrojeno puta svojim glazbenim, glumačkim i ostalim javnim angažmanima. Razmjerno njenoj popularnosti na sceni, njena popularnost priznata je i na društvenim mrežama. Kao u brojnim drugim stvarima i u ovome je bila prva. Jedna je od rijetkih izvođača u Hrvatskoj i regiji koja pridaje izuzetnu važnost odnosu s obožavateljima i medijima putem društvenih mreža.

Severina rasprodala Arenu Zagreb!

Nakon rasprodanih koncerata u Rijeci, Beogradu i Skoplju, Severina bajka “Dobrodošao u klub”, rasprodala je i zagrebačku Arenu. Nastup počinje u 20:00 sati, a vrata za posjetitelje Arene biti će otvorena od 18:00 sati.
Zbog predviđenih gužvi na ulasku i oko Arene, molimo sve posjetitelje da se što ranije upute u Arenu, kako ne bi propustili početak nastupa.

Hit i na Facebooku

Svoju službenu Facebook stranicu otvorila je u svibnju 2008. godine, odnosno nedugo nakon što ih je Facebook uopće uveo kao nov način promocije i time bila prva na ovim prostorima koja je prepoznala važnost promocije putem Facebooka. Približiti se svojim obožavateljima, pa i medijima željnih aktualnih novosti i fotografija bilo je nešto što je postao imperativ. Upravo iz tih razloga Severina trenutno broji preko 405 tisuća obožavatelja na Facebooku.

Također, osim pet godina aktivne komunikacije sa svojim Facebook obožavateljima, Severina je u svibnju 2006. godine otvorila svoj službeni YouTube kanal. Posljednjih nekoliko godina, Severinine nove pjesme i spotovi svoje premijere doživljaju upravo na popularnom YouTube servisu, stoga niti ne čude činjenice da je Severinin YouTube kanal jedan od najgledanijih u regiji, sa definitivno najgledanijim hrvatskim videoklipom odnosno megapopularnom Italianom koja trenutno bilježi gotovo 25 milijuna pregleda.

Osim na spomenutim društvenim mrežama, Severina održava i kontakt sa svojom publikom i putem Twittera na kojem je u posljednje vrijeme aktualiziran hashtag #DUK2013, a tiče se aktualne dvoranske turneje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene