kontroverzna kampanja

Najseksi žena svijeta u reklami Super Bowla

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Scarlett Johansson zvijezda je nove Super Bowl reklame koja se u nedjelju trebala prikazati na spektakularnoj završnici američkog nogometa.

29-godišnja ljepotica zasjala je u videu u kojem promovira Soda Stream, aparat za izradu gaziranog pića, uz koji dolazi i posebna bočica koja se može iznova koristiti. Aparat je dobar za okoliš, dok su pića koja se prave uz dodatak kapsula za okuse, puno zdravija od Coca Cole ili Pepsija. To i reklamiraju pod naslovom 'Sorry, Coke and Pepsi' što je izazvalo brojne kontroverze te zabranu od organizatora upravo jer su Cola i Pepsi inače redoviti oglašivači na tom događaju.

Scarlett Johansson OPET proglašena najseksi ženom na svijetu: 'Zar sam ja jedina to osvojila dvaput?'

Na samom početku vidimo poznatu plavušu u bijelom ogrtaču kako demonstrira lakoću korištenja Soda Streama, kao i benefite za zdravlje i okoliš. 'Kao i većini glumaca, i meni je cilj spasiti svijet', prozbori Scarlett na početku reklame. 'Pogledajte, soda koja je bolja za sve nas - manje šećera, manje boca', nastavlja senzualnim glasom.

U jednom trenuku odbacuje ogrtač te ostaje samo u uskoj crnoj haljini ispod koje se nazire donje rublje, dok ona na slamčicu pije sok. Na kraju glumica zavodljivo izgovara: 'Sorry, Coke i Pepsi'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene