452848
452848
452848
452848
452848

LJUBAV NE PITA Vječni zavodnik pao na djevojku mlađu od svoje kćeri

  • , 07.10.2016., 23:02
  • Autor:
  • komentara

Slavni glumac iza sebe ima dva braka. Hoće li mu Leila biti treća sreća?

 
 
 
 
Leila George i Sean Penn (FOTO: Instagram/Getty)
Leila George i Sean Penn (FOTO: Instagram/Getty)

Sean Penn, vječni zavodnik uhvaćen je u zagrljaju s mlađahnom ljepoticom za koju se na kraju ispostavilo da je 24-godišnja glumica Leila George koja je kći glumca Vincenta D'Onofria, zvijezda serije 'Zakon i red:zločinačke namjere'.

Britanski tabloid objavio je fotografiju na kojoj glumac izgleda potpuno zaljubljeno u čak 32 godine  mlađu ljepopticu, koja je čak i godinu dana mlađa od njegove kćeri Dylan. Zanimljiva je i činjenica kako je Leilin otac godinu dana stariji od Seana, a glumac je godište Leiline majke,  glumice Grete Scacchi.

 

In the studio today recording the audiobook of Pappy Pariah's men-noir "Bob Honey: Who Just Do Stuff" for @audible_com

A photo posted by leila george (@leilageorge) on

 No, novopečenom paru razlika u godinama ne igra veliku ulogu te ih nije omela u njihovom romantičnom odmoru na plaži.

Leila još nema ozbiljnijih glumačkih angažmana, s 19 godina završila je školu filma u Sidneyju, a potom provela dvije godine na Lee Strasberg institutu u New Yorku. Debitirala je u filmu 'Mother, May I Sleep with Danger'. Glumac iza sebe ima dva braka, s Robin Wright i s Madonnom, a ostaje vidjeti hoće li  Leila biti treća sreća.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se