Seksi zavodnica

Ona je ljepotica sa savršenim ženskim oblinama!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Scarlett Johansson navršila je 30 godina, a mnogi joj predviđaju veoma uspješnu karijeru.

Slavna glumica Scarlett Johansson danas je proslavila svoj 30. rođendan. Mnogu hvale njezin glumački talent, a njezine ženstvene obline samo doprinose cijelokupnom dojmu o ovoj mladoj zvijezdi u usponu. Ona je ljepotica koja je ponosna na svoj izgled, a često je bila prozivana najseksi ženom na svijetu.

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) velika sreća! U tajnosti je rekla ''da'' i trećem suprugu, a sad su iznenadili objavom da su dobili i prvo zajedničko dijete

FOTO Rijetko su zajedno u javnosti - vidite li sličnost?

Nedavno je britanski plastični kirurg Patrick Mallucci osmislio je formulu kojom je izračunao najidealnije poprsje slavnih ljepotica. Tako su se na listi našle slavne ljepotice, a na prvom mjestu bila je upravo ova američka glumica.

Scarlett je prije dva mjeseca rodila svoje prvo dijete, a sa zaručnikom Romainom Dauriacom planira i kupiti kuću u Los Angelesu tako da će mala obitelj živjeti na relaciji Amerika - Europa jer je on Francuz.

Mnogi joj predviđaju još uspješniju glumačku karijeru, a evo zašto je žene diljem svijeta vole, a muškarci uzdišu za njom.

 

 

 

 

 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene