Nije šala

Saša Lozar kopao po smeću: ''Nadam se da me nisu vidjeli''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Potraga je srećom, potvrdio nam je Saša Lozar, uspješno završila.

Početak školske godine za Sašu Lozara započeo je simpatičnom anegdotom. Naime, lektira njegove kćeri Eve sasvim slučajno završila je u kontejneru sa starim papirom. Stoga nije bilo druge nego da Saša zasuče rukave i krene na posao. Svoju anegdotu s obožavateljima je podijelio putem društvenih mreža.

Pogledaj i ovo Severina i Saša Lozar Oglasio se i eugen! Saša Lozar javno se ispričao Severini zbog komentara koji joj je uputio na Dori: ''U životu postoje momenti u kojima se pretjera...''

"Lektira je u petak, ali je slučajno završila u kontejneru za papir sa starim bilježnicama. Kaže Eva: 'Frozen je! Elsa i Ana su na njoj' Ništa, tata i ujo pale auto i počinje kopanje po kontejneru na GLAVNOJ cesti! Iskopamo mi njezinu hrpu ali od Frozen niti F!! Ajmo kopaj dalje... odgurujem ja tako njezine bilježnice neFrozen motiva nastavkom od partviša kad ono zove Eva nakon 15 minuta: 'A možda je i nogometna'", napisao je Lozar kojeg smo nakon objave i kontaktirali.

Potvrdio nam je da je naposljetku lektira koju je njegova mezimica marljivo pisala cijelo ljeto pronađena.

"Vidio sam tu nogometnu bilježnicu i prije, ali sam je šutnuo na drugi kraj jer sam tražio Frozen. Na kraju sam je morao otkopavati kad je rekla da je možda i druga bilježnica. Tražili smo je sat vremena", ispričao je pjevač za DNEVNIK.hr. Prolaznici na Šestinskom dolu, priznaje, gledali su ga pomalo u čudu. "Srećom, bio je mrak pa me nisu skužili, nadam se", smije se Saša. Pravi tata od formata!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene