443169
443169
443169
443169
443169

OSTAVLJENA ZBOG ANE IVANOVIĆ Buran prekid s Bastianom

  • , 13.07.2016., 10:38
  • Autor:
  • komentara

Sarah Brandner ljubila je Bastiana Schweinsteigera prije slavne tenisačice.

 
 
 
 
Sarah Brandner, Michia Beiera (Foto: Getty)
Sarah Brandner, Michia Beiera (Foto: Getty)

Iako su Sarah Brandner i Bastian Schweinsteiger proveli sedam dugih zajedničkih godina, svatko je krenuo drugim putem. Sarah Brander, manekenka njemačkog porijeka, uopće ne pati za Bastianom. Svoju sreću pronašla je u drugom muškarcu i to vrlo brzo nakon burnog prekida s Bastianom. Naime, nakon što su se Sarah i Bastian upoznali 2007. godine, pa čak i živjeli zajedno u Munchenu, čini se kako se njihova ljubav nikad neće ugasiti.

Sarah Brandner, Bastian Schweinsteiger (Foto: Getty)

No, svi su se iznenadili, a najviše mlada Sarah, kada je shvatila da ju dugogodišnji dečko ostavlja radi srpske tenisačice.

Sarah Brandner, Michia Beiera (Foto: Getty)

Bastiana su 'osudili' i njemački mediji koji su otkrili njegovu sportsku romansu. Lijepoj Sarah sigurno nije bilo lako kad je u novinama vidjela sliku na kojoj njezin dečko u romantičnoj šetnji za ruku drži drugu djevojku. Upravo ta djevojka je Bastijanova sadašnja supruga. Bastijan i Ana Ivanović su jučer sklopili građanski brak u Veneciji u krugu najbližih. Na vjenačanju im je pjesmu za prvi ples otpjevala Nina Badrić, a lijepa Ana blistala je u svojoj bijeloj i jednostavnoj vjenčanici za koju je izdvojila 275 eura.

Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović (FOTO: Getty)

No, za to uopće ne mari plavokosa manekenka. Za nju je životna priča s kapetanom njemačke nogometne reprezentacije prošlost budući da sada ljubi sasvim drugog muškarca, Michia Beiera. 

Sarah Brandner, Michia Beiera (Foto: Getty)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se