voli svoje tijelo

Sandra naga s razlogom: 'Govore mi da sam se proljepšala otkako sam s Edisom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naša uspješna sportašica otišla je korak dalje i poslala snažnu poruku o zdravlju svim ženama.

Sportašica Sandra Perković uspješna je u svemu što dotakne. Medalje su samo potvrda kako je rad isplati, no njezin najveći pokretač je ljubav. Sandra se razodjenula za naslovnicu Story magazina kako bi podignula svijest javnosti o važnosti ranog otkrivanja karcinoma dojke.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

Sandra Perković pokorila Monte Carlo, a sada i zagrebački klub!

 

Uspješna sportašica i sama je naučila kako pozitivno razmišljanje može dobro utjecati na tijelo jer je svojedobno imala opasnu komplikaciju slijepog crijeva nakon čega je uslijedila sepsa. Na sreću, Sandra se oporavila a važan savjet dobila je od trenera Ivančića – 'Kad si zdrav, i voda ti je slatka'.

 

A photo posted by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

'U svemu što radiš moraš biti pozitivan kako bi te guralo naprijed. Mislim da su vesele osobe zdravije jer psiha liječi tijelo. Treba misliti da ništa nije nemoguće. Hvala Bogu što sam i sama okružena takvim ljudima jer se to iz godine u godinu vidi u mojim sportskim rezultatima', objašnjava Sandra i dodaje kako joj je dečko velika podrška. 

'Ljudi mi govore da sam se proljepšala otkako sam s Edisom. Sve je tako veselo i bajkovito. Mislim da ne postoje zaljubljeni i bolesni ljudi. Bilo bi super kad bi se svi zaljubili, bilo bi manje nesretnih ljudi', kaže Sandra. Lako je uhvatiti njezinu zaradnu energiju - voli svoje tijelo!

 

A photo posted by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

 

 

A photo posted by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene