Usudila se...

Googlala je svoje ime i evo što je saznala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Što se dogodi kada ukucaš svoje ime u Google? Zanimalo je i slavnu glumicu Sandru Bullock koja nije odoljela iskušenju...

Slavna glumica Sandra Bullock pristala je googlati svoje ime kako bi saznala da je u svađi s kolegicom Juliom Roberts i Georgeom Clooneyem.

Pogledaj i ovo Bryan Randall, Sandra Bullock ljubav njezina života Preminuo dugogodišnji partner Sandre Bullock, izgubio je bitku s teškom bolešću s kojom se borio zadnje tri godine

I Sandra Bullock i Julia Roberts žele da im George Clooney bude pratnja

'Mislila sam da će biti zabavno, zato sam se googlala i pročitala onaj dio ispod s komentarima jer me zanimalo što ljudi misle', rekla je Sandra na dodjeli Palm Springs International Film Festival Gala večere koja se održavala proteklog vikenda.

'Izgleda kako smo Julia Roberts i ja u nekakvoj svađi zbog Clooneya. Već smo pričale o tome, dijelimo skrbništvo', našalila se glumica na komentare. 'Nije ništa posebno u glumi Sandre Bullcok/nije posebno atraktivna/ne podnosim je/ima preko 40 godina...' bili su samo neki od komentara, no Sandra im nije uzela za zlo već poručila: 'Imam dobar život i prilično dobru karijeru', zaključila je zvijezda filam 'Gravity', piše People magazin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene