Nova veza?

Šuška se kako bi bivši ljubavnici mogli ponovno zapaliti staru vatru!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Šuška se kako bi Sandra Bullock i njezin bivši dečko Troy Aikman mogli obnoviti staru vatru!

Showbiz Spy prenosi kako se bivši nogometaš Dallas Cowboysa, s kojim je Bullock bila u kratkoj vezi 1995. godine, želi ponovno vratiti lijepoj glumici nakon što je svježe rastavljen, navodi National Enquirer.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock - 2 Njeno lice sve govori Miljenica publike prvi put u javnosti nakon tragičnog gubitka, evo tko joj pruža utjehu u najtežem periodu

Sandra Bullock proglašena osobom godine!

Ovaj 47-godišnjak pao je na čari lijepe glumice nakon što ju je vidio u njezinom filmu 'Speed' iz 1994. godine. No, njihova avantura brzo se prekinula jer je on živio u Dallasu, a ona u Los Angelesu. 'Jako dobro su se slagali dok su hodali u 90-tima. No sada imaju više toga zajedničkog nego tad', otkrio je nepoznati izvor.

Troy se rastao od supruge Rhonde 2011. godine, a Sandra je ostavila svog nevjernog supruga Jessea Jamesa 2010. godine. Sandra je posvojila trogodišnjeg sina Louisa 2010. godine, dok Troy ima dvije kćeri iz braka s Rhondom - Jordan (12) i Alexu (11).

'Stvar je u tome što Sandra ne vjeruje muškarcima. Osjeća da je svaki put toliko uložila, a oni su je ostavili samo sa slomljenim srcem. Svi Sandrini prijatelji misle da je sada savršeno vrijeme da Troy uzme telefon i nazove je. Što ima za izgubiti', dodaje izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene