Najbolja glumica

Dama u centru pažnje - kao i njezin dekolte!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sezona filmskih nagrada je počela. Na Beverly Hillsu održane su 'Hollywod filmske nagrade'. A crvenim tepihom prošetale su najpoznatije svjetske zvijezde.

Harrison Ford, Julia Roberts, Jane Fonda... Najveće zvijezde na jednom mjestu. Povod je bio dodjela holivudskih filmskih nagrada. A jednu od njih, onu za najbolju glumicu, dobila je Sandra Bullock.

'Uživam u ovoj prekrasnoj vožnji. Dobila sam prekrasan dar da mogu biti dio ovog filma, jer ta je uloga mogla pripasti nekom drugom. Imala sam priliku raditi s Georgeom Clooneyem i divnom skupinom ljudi',
rekla je Sandra koja s godinama izgleda sve bolje i bolje. Za nekoliko zadnjih premijera filma 'Gravity' plijenila je pažnju na crvenom tepihu, a i sada je oduševila odabirom seksi haljine.

Pogledaj i ovo showbuzz Sandra o Gravitaciji 'Motivira nas, za slučaj da je vrijedilo probati'

>> Sandra Bullock i George Clooney zajedno? Slavni glumac objasnio zašto se to nikada neće dogoditi!

Zbog uloge u filmu 'Dallas Buyers' klub glumac Matthew McConaughey drastično je smršavio. Ali takav potez donio mu je nagradu za najboljeg glumca.'Uživam u svojoj karijeri više nego ikad. Osjećam da je to prava avantura. Sada imam bolja iskustva.', kaže  Matthew McConaughey.

Svoje kipiće primili su još i Jake Gyllenhall i Julia Roberts. Harison Ford, koji je tijekom karijere odigrao stotine uloga, nagrađen je za životno djelo.

Holivudske filmske nagrade poznate su još i kao najave za Oscare. Bude li se poštovala ta tradicija, svi nagrađeni mogu računati i na nominaciju za najprestižniju filmsku nagradu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene