Pokazala zavodljivu liniju

Samo četiri mjeseca nakon poroda pozirala u donjem rublju

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Megan je pozirala u zavodljivom izdanju za časopis Esquire.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Lindsay Lohan I oni su pokleknuli! Pogledajte kako to izgleda kad najveće zvijezde popiju čašicu previše, oku paparazza ništa ne može promaknuti!

Zavodnica Megan Fox tijekom ovog tjedna snimila je seksi editorijal za časopis Esquire. Samo četiri mjeseca nakon što je rodila, Megan je svoje tijelo zavodnice vratila u formu. Tako je za Esquire pozirala s vrlo malo krpica na sebi. Osim prozirnog rublja, nosila je i seksi gaćice ili pak crno rublje i kožnatu jaknu.

Megan, koja je udana za Briana Austina Greena te je nedavno postala i majka, kaže kako nije više zadovoljna sa svojim društvenim statusom seks simbola i smatra kako je vrijeme da sa svojom karijerom ode jednu stepenicu gore.

>> Brine se za sina kojeg čuva - suprugova majka

Tijekom intervjua za Esquire, Megan je dala i oštru kritiku vršnjakinji Lindsay Lohan. Nakon što su je pitali zašto je uklonila tetovažu Marilyn Monroe koju je godinama imala na ruci, Megan je odgovorila: 'Ona nije bila ovako moćna u svoja vrijeme. Bila je više poput Lindsay Lohan. Bila je glumica koja nije pouzdana. Imala je cijeli potencijal na svijetu, a ona ga je potratila. Ne želim ići tim koracima u svom životu'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene