453676
453676
453676
453676
453676

IZNENADIO PRIZNANJEM "Krao sam novac iz tuđih paketa"

  • , 15.10.2016., 14:52
  • Autor:
  • komentara

Slavni komičar priznao je krivnju i otkrio da danas žali zbog svojih nepromišljenih postupaka.

 
 
 
 
Russell Brand (FOTO: Getty)
Russell Brand (FOTO: Getty)

Poznati komičar Russell Brand odlučio je olakšati dušu i javno progovoriti o grijesima iz prošlosti. Brand je naime u mladosti radio u pošti, no zbog otvaranja tuđih pošiljki poznati šaljivđija, koji je osvojio i Slavena Bilića, otkaz je dobio vrlo brzo.

"Otvarao sam tuđa pisma i uzimao sve vrijedno što bih pronašao u kuvertama i paketima. Bio sam nepromišljeni balavac i danas se kajem zbog toga", iskreno je priznao Brand u emisiji The Jonathan Ross Show, piše Mirror.

Dodao je i da je zbog toga njegova karijera poštara trajala samo tri tjedna.

Otkrio je da se u pošti zaposlio je je mislio da će tako lakše pronaći partnerice za seks, a ukradeni novac ovaj bivši ovisnik trošio je na drogu.

Russell Brand (FOTO: Getty)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se