Treća žena

Milijunaš podnio zahtjev za razvod od 38 godina mlađe supruge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bogat i slavan, no nesretan u ljubavi. Medijski mogul Rupert Murdoch podnio je zahtjev za razvod od svoje treće supruge.

Medijski mogul i milijunaš Ruper Murdoch 'težak' 11,2 milijarde dolara razvodi se od treće supruge, 38. godina mlađe Wendi Deng Murdoch. Milijunaš je sam podnio zahtjev za razvod, a kao razlog se navodi: 'odnos između muža i žene razbijen nepovratno.'

Pogledaj i ovo Rupert Murdoch - 1 Ne odustaje ni s 93 godine! Medijski mogul prije nekoliko mjeseci raskinuo je zaruke, a sada već ima novu partnericu koju je upoznao preko bivše supruge!

Lijepa Azijatkinja je u braku s Murdochom provela je 14 godina, te imaju dvije kćeri.  Wendi je treća supruga vitalnog 82-godišnjaka, a vjenčali su se 1999.

>> Kris Humphries napokon progovorio nakon razvoda od Kim Kardashian

1956. oženio je asistenticu Patricia Booker s kojoj je dobio kćer. Drugi se put oženio za Annu Mariu Torv od koje se razveo 1999. i isplatio joj 1,7 milijarde dolara - to je ujedno i jedan od najskupljih razvoda svih vremena.

Nakon afere s prisluškivanjem i gašenjem tabloida 'News of the World' iz grupe medijskog magnata, Ruperta izgleda prati loša sreća.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene