Prepoznajete ga?

Ovako je izgledao prije negoli je postao seks simbol!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkada je singl 'Blurred Lines' zavladao top ljestvicama, život Robina Thickea se naveliko promijenio.

Hitmejker Robin Thicke gostovao je kod Oprah s kojom je pričao o svojem hitu 'Blurred Lines', skandalu s Miley Cyrus na MTV nagradama, ali i o supruzi i svojim mlađim danima.

Pogledaj i ovo Robin Thicke i April Love Geary Ne žure se pred oltar Bivša ga je ostavila zbog problema koje joj je priuštio, a onda se primirio uz 17 godinu mlađu ljepoticu!

36-godišnji glazbenik otkrio je i neke nove fotografije iz prošlosti na kojima nije bio tako uglađen kao danas. 2002. imao je hit 'When I Get You Alone', a tada je izgledao drugačije - s poludugom valovitom kosom gotovo je neprepoznatljiv!

Osim toga, Robin je s Oprah podijelio i snimku s vjenčanja sa suprugom Paulom Patton. Njih dvoje su zajedno od srednje škole kada je imao svega 16 godina, a njihova ljubav i danas traje.

Tema Miley Cyrus bila je neizbježna, pa ga je Oprah pitala što je mislio o šokantnom nastupu o kojem su svi pričali. 'Nisi mislio da je nastup preseksualan?', upitala ga je Oprah.

'Pa, bio sam na pozornici tako da nisam vidio sve. Bio sam uz Miley na pozornici no nisam pomislio na seks, vidio sam samo zabavu', priča Robin. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene