444706
444706
444706
444706
444706

VIDEO KOJI MORATE POGLEDATI Skinuo se skroz gol!

  • , 27.07.2016., 15:11
  • Autor:
  • komentara

Robbie Williams počastio nas je svojom golotinjom.

 
 
 
 
Robbie Williams (Foto: Instagram)
Robbie Williams (Foto: Instagram)

Slavni Robbie Wiiliams pokazao je svoje obnaženo tijelo. Skinuo se gol, a svoju muškost prekrio je tortom. Video je objavila njegova supruga. Upravo nju je Robbie htio uvjeriti da je nevidljiv te je prošetao gol po dnevnoj sobi, a stateške dijelove pokrio tortom koju je držao u rukama.

Supruga mu je objasnila kako nije nevidljiv i da se zapravo vidi u potpunosti. Zbunjeni Robbie zatim je odšetao iz kadra.
Robbie se očito voli skidati i pokazivati svoje nago tijelo. Tako se nedavno skinuo potpuno gol i pozirao za društvene mreže. Mi ne bunimo, a vidimo niti njegova supruga.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se