453936
453936
453936
453936
453936

ZLOČESTI DEČKO NA ESTETSKIM ZAHVATIMA "Ne mogu pomaknuti je**no čelo"

  • , 18.10.2016., 16:33
  • Autor:
  • komentara

Robbie Williams nikad ništa ne skriva. Progovorio je tako bez srama i o svojim estetskim zahvatima.

 
 
 
 
Robbie Williams (FOTO: Getty)
Robbie Williams (FOTO: Getty)

Iako se obično žene nalaze na meti kritika zbog estetskih zahvata, ovog puta prozvan je jedan muškarac. I to ne bilo kakav, radi se o 'muškarčini' Robbieju Williamsu. Budući da Williams nema srama, ni ovog puta nije se potrudio demantirati da je radio na sebi. Na fotografiji možete pogledati Robbieja prije (2010. godina, fotografija desno) i poslije (2016. godina, fotografija lijevo) zahvata.

Robbie Williams (FOTO: Getty)

U svom stilu priznao je da "ne može pomaknuti svoje je**no čelo". Nakon dugogodišnje karijere, ali i loših životnih navika, Robbie se u 43. godini života odlučio malo popraviti. Stoga je filerima i botoxom popravio čelo i bradu. "Fileri i botox, radio sam nešto i sa svojom bradom, a sve to znači da ne mogu niti pomaknuti svoje je**no čelo", izjavio je Robbie prije nekoliko dana kada je upitan je li se osvježavao.

Činjenica je da sve više muškaraca pohodi ordinacije estetskih kirurga te pokušava prikriti tragove starenja.

Robbie Williams (FOTO: Getty)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se