Miris uspjeha

Dugo je nismo vidjeli: RiRi opet osvaja svojom seksi pojavom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ukoliko kupimo njezin novi parfem, hoćemo li jednako dobro mirisati i izgledati kao ona?

Poznata pjevačica Rihanna u Atlanti je predstavila svoj novi parfem 'Rogue Man'. U crnom topu i hlačama RiRi je pokazala svoju zavidnu figuru pred 300 okupljenih obožavatelja koji su jedva dočekali njezin novi proizvod.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

'Moji obožavatelji nisu normalni. Čine nevjerojatne stvari za mene. Pojave se na najneočekivanijim mjestima, a sa sobom povedu članove obitelji, prijatelje... Sve je to jako uzbudljivo', rekla je pjevačica u intervjuu za E!News.

Svjetski dan bez grudnjaka: Poznate zvijezde koje redovito podržavaju tu akciju

U znak zahvalnosti za njihovu bespogovornu podršku, Rihanna je strpljivo pozirala i slikala se s okupljenim obožavateljima, a oni najsretniji dobili su poljupce i zagrljaje od svog idola.

Svoj najnoviji parfem posvetila je muškarcima. 'Uglavnom je sve što radim posvećeno ženama pa je sad ovo poseban parfem namijenjen muškarcima, no u njemu će uživati i žene. Svi moji prijatelji ga imaju, testirala sam ga na njima. Dala sam ga i svojim prijateljicama da ga isprobaju na svojim dečkima', rekla je RiRi.

Kad već spominjemo dečke, Rihanna kaže da bi njezin parfem mogao poslužiti i kao afrodizijak. 'To je ono što volim kod parfema. Oni stvaraju uspomene i bude emocije kod ljudi', rekla je lijepa pjevačica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene