Povukli joj pjesmu

Slavna pjevačica poludjela: 'Je**** se!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zbog odluke televizijskih šefova koji su povukli njenu pjesmu iz jedne emisije slavna zvijezda danas im je rekla što ih ide...

Nakon što je CBS otkazao glazbeno otvoranje 'Thursday Night Football' na kojem je Rihanna trebala pjevati svoju pjesmu 'Run this town', direktori ove TV kuće ipak su se predomislili i ipak poželjeli njenu pjesmu u novom terminu.

Pogledaj i ovo Rihanna i A$AP Rocky Poznati detalji Rihanna je rodila drugo dijete, tu je vijest dugo tajila, no sada je otkriven i spol bebe!

Rihanna i nije baš presretna ovom odlukom televizije te im je putem Twittera jasno dala do znanja što misli o spornoj odluci. 'CBS je prošli tjedan povukao moju pjesmu, a sad je žele ponovno ubaciti u četvrtak. NE, je***** se! Jadni ste što ste me ovako kaznili', napisala je Rihanna na svom profilu.

CBS je, podsjetimo, prošli tjedan odlučio kako Rihanna možda i nije pravi odabir za glazbeno otvorenje jer se s njom povezuje problem nasilja u vezama što im u jeku sličnog skandala s nogometnom zvijezdom Rayom Riceom, očito nije trebalo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene