Učenica nadmašena!

Kakva učiteljica! - 'Moja prva lekcija na šipki'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rihanna se potpuno uživjela u ulogu striptizete tijekom snimanja video spota za svoju pjesmu 'Pour It Up'.

Instagram je preplavljen fotografijama sa snimanja spota za Rihannin novi hit. Nakon što smo prethodnih dana imali priliku vidjeti je u raskošnim kostimima, na najnovijim fotografijama pjevačica je prikazana u virtualnom studiju tijekom poziranja uz šipku na kojoj poput striptizete izvodi plesnu točku. Odnosno, pokušava je izvesti.

Pogledaj i ovo Rihanna - 1 Slučajnost ili? Rihanna i njen partner otkrili su ime svog drugog djeteta, njihovi fanovi već su ga s nečim povezali!

>> Je li ovoga puta Rihanna ipak pretjerala?

'Moja prva lekcija na šipki', napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj se jasno vidi kako je o pozama koje bi trebala zauzeti podučava vitka dama odjevena samo u izazovno donje rublje.



Fotografije su snimljene u virtualnom studiju, pa je pozadina zelena i veoma obećavajuća jer tko zna što će sve kreativni tim koji stvara Rihannine video spotove 'zalijepiti' na nju. Atmosferu iz striptease kluba možda? Ili iz nečije spavaće sobe?

Izgleda kako će spot za pjesmu 'Pour It Up' biti i više nego izazovan jer Rihanna ne prestaje 'bombardirati' provokativnim fotografijama sa snimanja na kojem je zasigurno veoma - vruće.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene