Najbolje skrivena tajna

Oni znaju tko će večeras plakati od sreće!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok filmska publika, glumci, glumice i redatelji željno iščekuju noć dodjele Oscara, Rick Rosas i Brian Cullinan jedini znaju tko će osvojiti zlatni kipić.

Predsjednici Akademije filmskih umjetnosti i znanosti (AMPAS), Rick Rosas i Brian Cullinan, jedini znaju tko će osvojiti Oscara.

Pogledaj i ovo showbuzz Muke slavne glumice Na dodjeli Oscara piškila u staklenku!

'Vuk s Wall Streeta' vaš je apsolutni dobitnik!

Tim od šestero ljudi, uključujući Ricka Rosasa i Briana Cullinana, dijeli sve glasove na dva dijela tako da nitko ne zna točan broj glasova. U ovom trenutku glasovi su već vjerojatno spojeni i članovi Akademije znaju tko će plakati od sreće na dodjeli nagrada.

Sveukupno ima oko 6 tisuća članova Akademije koji glasaju za dobitnike Oscara. Nakon što su prikupljeni, glasovi se broje nekoliko puta. Konačni rezultati tada se stavljaju u tri različite omotnice.

Rosas i Cullinan imaju zadatak odvojiti dobitničku omotnicu i uništiti ostale dvije.

Nosioci omotnica putuju u dva različita automobila koje čuva osiguranje. Jedino su ti izabranici ovlašteni nositi aktovku s pobjedničkim omotnicama. Preko crvenog tepiha idu do pozornice kada će omotnice predati osobama koje će proglasiti pobjednika.

Oscari su bili i ostali najvažnija filmska nagrada. Ova je dodjela američkih filmskih nagrada 86. po redu, a održat će se 2. ožujka.
Nominacije su objavili predsjednica Akademije Cheryl Boone Isaacs i glumac Chris Hemsworth.

Najviše nominacija imaju 'Američki varalice' i 'Gravitacija' sa 10 nominacija, 9 nominacija prikupio je i film '12 godina ropstva', a 5 nominacija ima film 'Vuk s Wall Streeta'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene