Slavi 35. rođendan

Godinu dana starija - prisjetite se što se sve dogodilo proteklih 365 dana!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iza Kim Kardashian je više nego uspješna godina - prisjetite se svega.

Reality zvijezda Kim Kardashian danas slavi svoj 35. rođendan! Iza nje je više nego uspješna godina: North je i dalje centar njezinog svemira, otišla je na brojna putovanja, izbacila nove dizajnerske kolekcije, družila se s brojnim slavnim osobama, a najvažnije od svega je objava njezine druge trudnoće.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian vidite li razliku? Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

Slavni par odlučio se našaliti sa Jennifer Lopez. Kanye se pojavio u 'American Idolu' kao natjecatelj.

Godina je počela burno. Još u listopadu prošle godine Kim i njezin mužić Kanye West upoznali su se s predsjednikom SAD-a Barackom Obamom, ali slavna se pripadnica obitelji Kardashian tek su se početkom 2015. odlučili pohvaliti zajedničkom fotografijom.

 

 

#FBF POTUS

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Nakon fotografije s predsjednikom Obamom, Kanye je dobio još bolju ideju – on sam će postati predsjednik. Kanye će pokušati osvojiti predsjedničke izbore 2020. i smatra kako do tada ima dovoljno vremena za istraživanje i učenje. Koliko god se to nekima činilo smiješno, West je vrlo ozbiljan u svojoj namjeri, a ima čak i podršku nekih vrlo bogatih i utjecajnih ljudi.

 

 

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

A i Kim se svidjela ideja da postane Prva dama. No, nakon što je poznati časopis Cosmopolitan nazvao obitelj Kardashian 'Prvom obitelji' nastala je prava drama.

 

 

Thank you @cosmopolitan for this amazing cover shoot!!!!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

 Najveća vijest u 2015. godini je njezina druga trudnoća, a 35-godišnja reality zvijezda odlučila je slaviti svoje trudno tijelo.

 

 

First they said I'm too skinny so I have to be faking it...Now they say I'm too big so I have to be faking it...SMH! Some days I'm photographed before I eat & look smaller, some days I've just eaten & I look bigger. It's all a part of the process. I think you all know me well enough to know I would document the process if I got a surrogate. Everyone's body is different, every pregnancy is very different! I've learned to love my body at every stage! I'm going to get even bigger & that's beautiful too! I'm blessed to even be pregnant & even luckier to not have preeclampsia as far as I know, so I don't have the swelling issue this time! They also say your body carries a boy different than a girl! Whatever the case may be I'm grateful to God for this miracle & no matter what rumors or comments you throw my way this time they truly don't affect me! #NoFilter #NoPhotoShop #GoodLighting

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene